divendres, 30 d’abril del 2010

Jaume Guixà segueix incorporant a empresaris de reconegut prestigi i grans barcelonistes



Barcelona, 30 d’Abril del 2010 – Jaume Guixà, futur candidat a la presidència del FC Barcelona, segueix incorporant a empresària de prestigi i grans barcelonistes al seu equip. Des de la seva presentació, Guixà s’ha mostrat molt satisfet i il·lusionat pels suports rebuts i per l’evolució imparable del seu projecte.

El catedràtic de la UPC està treballant intensament per a presentar em breu tot el seu equip, encara que segueix incorporant a grans barcelonistes i la seva llista encara no s’ha tancat.

"Sant Jordi, a la ‘Parada Blaugrana’, va representar un punt d’inflexió en la nostra candidatura. Em sento realment emocionat pel contacte amb tots els socis i aficionats del FC Barcelona. Va ser molt esperançador sentir que hem arribat amb el nostre missatge a gran part dels socis a través dels nostres canals virtuals i presencialment a la Diada", apuntà Guixà.

Aquestes setmanes s’ultimen algunes aliances que en breu seran anunciades a tots els barcelonistes i mitjans de comunicació.

Guixà: "Actualitzarem el número de les Penyes"

El precandidat es va reunir el dimarts amb la PB de Sabadell i ahir mateix amb les Penyes d’Osona i el Ripollés, a Sant Quirze de Besora, en una troba organitzada per la PB Vall de Bisura a l’Hotel-Restaurant Conca del Ter.

Durant aquestes trobades, el candidat ha anunciat la seva intenció d’actualitzar els números de les Penyes: "Veurem quines Penyes estan en funcionament i quines no i això ens servirà per actualitzar el seu número".