divendres, 23 d’abril del 2010

Jaume Guixà presenta el seu decàleg el dia de Sant Jordi




Barcelona, 23 d’abril del 2010 - Jaume Guixà, futur candidat a les eleccions del FC Barcelona, ha escollit Sant Jordi, dia de les lletres de Catalunya, per presentar el seu decàleg de cara als propers comicis.

Jaume Guixà ha aprofitat la seva presència a la ‘Paradeta Blaugrana’ durant el dia de Sant Jordi per a donar a conèixer el seu decàleg de cara a les eleccions a la presidència del FC Barcelona.

Alguns dels punts del programa són potenciar el futbol base i la ciutat esportiva Joan Gamper; no vendre el Mini Estadi, sinó potenciar el patrimoni del club; rehabilitar el Camp Nou; construir un nou Palau Blaugrana, amb 17.000 localitats; i fer guanyar autonomia a les Penyes. Tot això combinat amb convertir el club en el primer a nivell d’ingressos mundials.

La finalitat principal de la candidatura que encapçala Jaume Guixà és tornar el Barça al seu autèntic propietari, el soci.

Durant el matí, Jaume Guixà ha saludat a molt aficionats culés que s’han apropat a Rambla Catalunya 120 a conèixer-lo. A més, ha repartir 5.000 punts de llibre de la seva candidatura. Per la tarda seguirà rebent gent i també estarà als estands de COM Radio (15.30 hores) i de Ona FM (19.15 hores).