dimarts, 20 d’abril de 2010

Et convidem a formar part de l'equip de Jaume Guixà / Te invitamos a formar parte del equipo de Jaume Guixà

Benvolguts amics culés,

M’adreço a vosaltres donat que estem encetant la campanya de cerca de voluntaris per a col·laborar amb la nostra candidatura, per a aconseguir el màxim número de signatures possibles. Us convido a que colaboreu amb nosaltres en aquesta iniciativa.

A partir de la setmana vinent, ens reunirem tots els dimarts, dimecres i dijous a les 19.30 hores a la nostra seu electoral amb tots aquells que desitgin formar part del nostre equip.
Per a inscriure-us, podeu fer-ho a la següent pàgina web, escollint el dia que vulguin assistir a les reunions a la candidatura:

http://www.jaumeguixa.cat/colabora_cat.html

Sense cap altre particular, rebeu una cordial salutació.

Una abraçada culé,

Jaume Guixà
_________________________________________________________
Estimados amigos culés,

Me dirijo a vosotros debido a que hemos comenzado una campaña de búsqueda de voluntarios para colaborar con nuestra candidatura, de cara a conseguir el máximo número de firmas posible. Os invito a todos a que colaboréis con nosotros en esta iniciativa. A partir de la semana próxima, nos reuniremos todos los martes, miércoles y jueves a las 19.30 horas en nuestra sede electoral con todos aquellos que deseen formar parte de nuestro equipo.

Para inscribiros, podéis hacerlo en la siguiente página web, escogiendo el día que deseáis asistir a las reuniones en la candidatura:

http://www.jaumeguixa.cat/colabora_es.html

Sin otro particular, recibid una cordial salutación.

Un abrazo culé,