dijous, 8 d’abril del 2010

Jaume Guixà: “Cap aspirant a la presidència del FC Barcelona hauria d’entrar al panorama electoral amb la seva honorabilitat qüestionada”

Barcelona, 8 d’Abril del 2010 – Jaume Guixà, catedràtic de la UPC en Organització d’Empreses i precandidat a la presidència del FC Barcelona, ha expressat des de la seva seu electoral que “cap aspirant a la presidència del FC Barcelona hauria d’entrar al panorama electoral amb la seva honorabilitat qüestionada”, en al·lusió a les acusacions fetes per l’actual president Joan Laporta a l’aspirant Sandro Rosell.

“Tots els barcelonistes desitgem un procès electoral net, sense especulacions. Si hi ha ‘fets reals’ que afectin a l’honorabilitat d’un dels aspirants, crec que es fonamental que la part acusadora ensenyi les seves proves i la part acusada realitzi la seva defensa jurídicament, abans de l’inici de les eleccions”, declara Guixà.

“L’aclaració d’aquests fets és imprescindible de cara a oferir un procés digne per a tots els aspirants, sense confondre als socis ni convertir al nostre club en un circ electoral”, va finalitzar el precandidat Jaume Guixà, l’única alternativa preelectoral no procedent de la junta de l’actual president Joan Laporta.