dijous, 29 d’abril del 2010

Jaume Guixà, protagonista d’un sopar-tertúlia a Cerdanyola del Vallès, amb 100 barcelonistes





El precandidat a les eleccions del FC Barcelona, Jaume Guixà, va ser ahir el protagonista d’un sopar-tertúlia al Restaurant-Marisqueria Collserola, propietat de José Díaz, a Cerdanyola del Vallès. L’acte, organitzat per l’Editorial Base en col•laboració amb el Restaurant-Marisqueria Collserola, va reunir 100 barcelonistes interessats en conèixer el projecte de Jaume Guixà de cara a les properes eleccions.

Jaume Guixà va assenyalar que estava “molt emocionat i il•lusionat de compartir amb tants culés aquest sopar de barcelonisme. Actes com aquests m’omplen d’energia per arribar fins al final”. Per la seva banda, José Diaz, propietari del Restaurant-Marisqueria Collserola, va destacar el fet de que “Jaume Guixà es un gran candidat i una gran persona i si el FC Barcelona passa a estar dirigit per la seva Junta el club serà tan gran a nivell institucional com ja ho és a nivell esportiu”.

Durant l’acte es van projectar imatges de la historia de Jaume Guixà com a barcelonista i es van realitzar diversos parlaments, acompanyats d’un torn de preguntes, on es van tractar temes com la importància de la cantera blaugrana o la proximitat al soci. Per acabar i a petició d’un dels socis presents, Jaume Guixà va demanar la seva confiança en forma de vot perquè “sóc la única alternativa real al laportisme i el nostre projecte treballarà amb transparència i aproparà el FC Barcelona al soci, perquè senti que realment és important pel club”.