dilluns, 3 de maig del 2010

Jaume Guixà: “Molts milers de socis estan a l’espera d’una resposta formal per part del club sobre quan podran disposar d’un seient”

Barcelona, 3 de Maig del 2010 – El futur candidat a les eleccions del FC Barcelona, Jaume Guixà, ha palpat durant aquest mesos la inquietud de molts socis del club, que no disposen d’abonament i no saben quan el club els assignarà un seient i es mostra preocupat per aquest fet.

Guixà apunta que coneix la situació, perquè en el seu entorn la viuen: "Sé que hi ha molts milers de socis que estan a l’espera d’una resposta formal per part del club sobre quan podran disposar d’un seient".

"Em consta que hi ha persones que han trucat per informar-se sobre la seva situació a la llista d’espera i se’ls hi ha rigut dient que, amb sort, quan siguin vellets podran anar a algun partit", assenyala Guixà. "La gestió de la llista d’espera de seients és un clar exemple de la falta d’atenció i de la poca comunicació que hi ha amb els socis", afegeix.

En el primer punt del seu decàleg, Jaume Guixà aposta perquè els socis sense seient es trobin més a prop del Camp Nou: "Es portarà a terme un control rigorós de la llista d’espera i s’informarà al soci sense seient del seu estat a la llista, a més a més, els socis sense seient tindran més possibilitats de veure els partits al Camp Nou gràcies a un ampli sorteig d’entrades", conclou el futur candidat.