divendres, 7 de maig del 2010

Joan Segarra: “Las Penyas són el cor del nostre club i s’han de potenciar”



Barcelona, 7 de Maig del 2010 – El membre de la candidatura de Jaume Guixà i fill del Gran Capità, Joan Segarra, considera que l’actual Junta Directiva "ha segrestat" el club a nivell social, "cosa que dista molt del que van prometre al seu dia". Guixà peten revertir aquesta situació.

Joan Segarra, va estar anit amb Jaume Guixà, juntament amb una vintena de membres de la PB de Sant Cugat del Vallés. Allà, tal i com ha fet durant els darrers sis mesos, va expossar algunes postures de la candidatura de Guixà als penyistes. "Considerem que les Penyes són un dels cors del nostre club i el cor s’ha de cuidar, per això hem de potenciar el seu paper al dos cents per cent", va apuntar.

La candidatura de Jaume Guixà té clar que la faceta social del club és de les que s’ha descuidat més durant el mandat de l’actual Junta. "Creiem, entre d’altres coses, que s’ha de potenciar el paper de l’agència de viatges, per a què els socis poden viatjar a preus més econòmics i multiplicar d’aquesta manera la presència dels seguidors del Barça en tots els desplaçaments de l’equip", senyala Guixà. Així, el futur candidat a les eleccions del FC Barcelona segueix avançant punts dels seu programa.