dijous, 13 de maig del 2010

L’empresari André Vanyi-Robin s’incorpora a la candidatura de Jaume Guixà

Barcelona, 13 de Maig del 2010 – Jaume Guixà incorpora al seu equip a André Vanyi-Robin, un empresari d’èxit franc-hongarès copropietari d’Adecq Digital i creador del software Bestv, que gestionarà Barça TV i renegociarà els drets televisius del club, en cas de que Jaume Guixà es proclami president el 13 de juny.

André Vanyi-Robin és llicenciat en Ciències Polítiques per la Universitat de Nova York i l’Institut National de Sciences Politiques. A més a més, ha realitzat un Màster en Direcció i Administració d’Empreses a la Universitat de Miami.

Actualment és copropietari i Director d’Operacions i Finances d’Adecq Digital, al companyia que al 2005 va llençar Bestv al mercat. Bestv és líder de software televisiu per la TDT a Europa amb clients com Mediaset (Italia), Nagravision (Suiza) i col·laboracions amb Televisió Espanyola.

A la candidatura de Jaume Guixà, André Vanyi-Robin s’ocuparà de renegociar els acords de retransmissió dels partits per incrementar els beneficis del club i de gestionar Barça TV, d’una manera més transparent i propera a la necessitat real del soci-televident blaugrana, optimitzant els recursos i millorant la qualitat dels continguts.

Vanyi-Robin ha assenyalat: "Estic molt il·lusionat amb el projecte de Jaume i la meva implicació serà màxima. La meva experiència m’ha ensenyat que sempre hi ha moltes coses que millorar a nivell audiovisual. Considero que Barça TV pot explotar de manera més rentable el que representa el club, tant a nivell nacional com internacional".