divendres, 14 de maig del 2010

Jaume Guixà “Un nou estil”


Barcelona, 14 de Maig del 2010 – El futur candidat a les eleccions del FC Barcelona, Jaume Guixà, farà servir com a lema de la seva campanya "Un nou estil". La seu central de recollida de signatures estarà situada a l’Hotel Meliá Barcelona.

A partir del proper dimecres 19 a les 11:00h, Jaume Guixà estarà a la disposició dels socis a la seva seu principal de recollida de signatures ubicada al Hotel Melià Barcelona (Avinguda de Sarrià, 50). A més a més, el precandidat també disposarà d’altres punts de recollida de signatures arreu del territori que en breu es comunicaran.

El catedràtic de la UPC destaca que "la nostra candidatura té com a valor diferencial l’ideal d’implementar un nou estil de gestió, més discret, però més ferm i eficient". Al que va afegir: "El FC Barcelona és un club desitjat per milers de cracks i pot aconseguir a qualsevol jugador, però no qualsevol sap gestionar el club en la seva totalitat i representar a l’entitat".

Guixà recorda que "el president del Barça ha d’assumir un segon pla, més discret i no personalista, per a que tot l’equip de direcció estigui cohesionat i unit, evitant tensions en la gestió i conflictes interns". El precandidat conclou afirmant que "amb el panorama electoral definit, i a excepció de la nostra candidatura, no veig a ningú capaç de canviar l’estil de gestió, perquè tots procedeixen de la Junta i si no han fet canvis durant el temps que van estar al club, no crec que els facin ara".