dimarts, 11 de maig del 2010

Jaume Guixà: “Exportarem el model de La Masia”


Barcelona, 11 de Maig del 2010 – El futur candidat a les eleccions del FC Barcelona, Jaume Guixà, vol exportar el model de La Masia blaugrana a altres països, ja que considera que "és un model que funciona i serviria per a internacionalitzar el club encara més".

Jaume Guixà té clar que La Masia és un dels pilars bàsics de l’actual Barça, per això en la seva campanya aposta per potenciar-la i exportar-la a d’altres països: "S’ha demostrat que el model de La Masia funciona i, per tant, la nostra intenció és internacionalitzar el model de residència esportiva", senyala el catedràtic. "D’aquesta manera no només farem que el nostre club sigui més internacional, sinó que aconseguirem que jugadors d’altres països també puguin formar part del nostre planter per a convertir-se en el futur en peces claus pel primer equip", afegeix.

Jaume Guixà ja va explicar en el seu dia, que la seva intenció era crear una direcció esportiva composada per tres persones: "Una de les persones serà experta en el futbol base i estarà perfectament coordinada amb l’entrenador del primer equip i la Direcció Esportiva".

D’altra banda, el precandidat també té com a objectiu "impulsar la finalització de les obres pendents de la Ciutat Esportiva i potenciar-la com a Centre d’Alt Rendiment".

Guixà fa pública la seva intenció, coincidint amb la setmana en que arrenquen els playoffs d’ascens a 2a Divisió A, mitjançant els quals el Barça Atlètic podria tornar a la categoria de plata del futbol espanyol.