dilluns, 21 de desembre del 2009

Jaume Guixà es reuneix amb la presidenta de la Penya Barcelonista de Dubai i amb Àngel Maria Villar

El precandidat a la presidència del FC Barcelona, Jaume Guixà, es va reunir el divendres amb l’empresària Elisa Labori, presidenta de la Penya Barcelonista de Dubai, fundada fa quatre anys i que compta amb més de 100 membres. Allà li va transmetre la seva intenció de presentar-se a les properes eleccions del FC Barcelona. Amb motiu de la visita, la presidenta de la Penya va fer entrega d’una placa commemorativa a Jaume Guixà.

Per la seva banda, el precandidat va entregar a la Penya diversos exemplars del llibre “No tendrás cojones de hacerlo”, de Jordi Pons, de l’editorial Base, propietat de Jaume Sobrequés. Es tracta d’un llibre on es fa un perfil de Josep Guardiola a partir de les opinions de persones que el coneixen.

El dissabte, abans d’assistir a la final del Mundial de Clubs, Guixà i el seu equip van estar a l’hotel en el que s’allotjaven els membres organitzadors de la competició. Allà va coincidir amb Àngel Maria Villar, president de la RFEF, a qui va comunicar la seva intenció de concórrer a les properes eleccions del FC Barcelona. Villar el va animar i li va recordar que el nou president hauria de “passar a saludar oficialment” a la RFEF.

Al mateix hotel, Jaume Guixà va concedir una entrevista a la televisió dels Emirats Àrabs, Sharjah 2, en la que va parlar sobre com veia ell el club i en la que va expossar la seva convocatòria. Per concloure la seva estada als Emirats Àrabs, Jaume Guixà i els membres del seu equip van assistir al partit que va enfrontar al FC Barcelona i al Estudiantes de la Plata, i que va dónar als de Pep Guardiola el títol de campions del món.