divendres, 18 de desembre del 2009

Guixà rep el suport de culés que han viatjat a Abu Dhabi

Divendres, 18 de desembre del 2009 – El precandidat a la presidència del FC Barcelona, Jaume Guixà, ha viatjat aquesta setmana a Abu Dhabi amb Jaume Sobrequés i altres membres del seu equip per a donar suport als blaugranes en la consecució de l’únic títol que manca a les vitrines del club i que el convertiria en el primer equip de la història que ha guanyat les sis competicions que ha disputat en el mateix any.

El passat dimecres
Jaume Guixà va estar al Zayed Sports City, on va presenciar la remuntada i posterior victòria del FC Barcelona contra l’Atlante mexicà. A l’entrada de l’estadi diferents aficionats blaugrana, que havien viatjat a Abu Dhabi per donar el seu suport a l’equip, el van reconèixer i van mostrar el seu suport al projecte presentat per Guixà. També li van demanar que signés autògrafs, mentre es feien algunes fotografies amb ell.

Durant el dia d’avui, Jaume Guixà es reunirà amb l’empresària Elisa Labori, presidenta de la Penya Barcelonista de Dubai, fundada fa quatre anys i que compta amb més de 100 membres. La seva intenció és transmetre el seu missatge als aficionats culés que viuen el Barça des d’altres països del món. Demà assistirà novament al Zayed Sport City per a presenciar la final del Mundial de Clubs que enfrontarà al FC Barcelona contra l’Estudiantes de la Plata argentí.