dijous, 7 de gener del 2010

Jaume Guixà escoltarà als socis i aficionats del Barça

Dimecres, 6 de gener del 2010 – El precandidat a les eleccions del FC Barcelona, Jaume Guixà, enceta el 2010 amb un programa de trobades que el portaran arreu d’Espanya amb la intenció de compartir el seu temps amb socis i aficionats del FC Barcelona per poder debatre sobre l’actual estat del club i exposar i escoltar les seves propostes per a aconseguir un Barça millor.

Les trobades arrancaran el proper dia 13 de gener, coincidint amb el partit de tornada de les semifinals de la Copa del Rey entre el Sevilla i el FC Barcelona. El primer col·loqui tindrà lloc a la ciutat on resideix Jaume Guixà: San Cugat del Vallès. L’acte es realitzarà entre les 20 i les 21.30 hores a la Casa de la Cultura de la localitat vallesana (Jardins del Monestir s/n).

Així mateix, el dia 15 de gener Jaume Guixà tornarà a reunir-se amb els socis que ho desitgin, aquest cop al Hotel Sol Melià de Barcelona (Avinguda Sarrià, 50) de 19.30 a 21.00 hores.

Totes les persones que estiguin interessades en participar en algun d’aquests dos actes poden confirmar la seva assistència fins al dia 11 de gener a la web del precandidat,
http://www.jaumeguixa.cat/colabora_cat.html (apartat Col·labora), enviant un correu electrònic a: confirmacions@jaumeguixa.cat o al telèfon de BlaNZ Marketing i Comunicació: 93 528 57 89.



Corfirmar assistència: http://www.jaumeguixa.cat/colabora_cat.html