dijous, 14 de gener del 2010

Joan Segarra, fill del Gran Capità, amb Jaume Guixà


Dijous, 14 de gener del 2010 – Joan Segarra va ser el primer nen que va tenir el privilegi de trepitjar la gespa del Camp nou de la mà del seu pare, el tan estimat, Joan Segarra, també conegut com “El Gran Capità”. Ara Joan Segarra es disposa a donar un nou pas a la seva vida, aquest cop de la mà del Jaume Guixà, ja que el fill del Gran Capità formarà part de la seva candidatura.

“Fins a la data, mai m’havia posicionat sobre cap candidat. En canvi, Jaume Guixà ha aconseguit despertar en mi i en totes les persones que formem part de la seva candidatura una gran confiança i unes ganes immenses de lluitar per un Barça molt més proper i respectuós amb els seus socis”, assenyala Segarra.

Joan Segarra, arquitecte tècnic de 56 anys i amb tres fills aporta a la candidatura un gran coneixement social del club: “Des del dia del meu naixement he estat vinculat al Barça. El meu pare em va fer soci del FC Barcelona abans d’apuntar-me al registre civil i la meva gran il·lusió és seguir treballant en el meu compromís al servei del Barça i de tots els culés fins l’últim dia, com ja ho va fer el meu pare”.

El fill del Gran Capità està convençut de les possibilitats de Jaume guixà en la carrera electoral: “Confio en que el Jaume sigui el nou president de tots els culés i que junts poguem liderar un Barça que sigui ‘Més que un Club’ per ser una referència universal, capaç de transmetre els grans valors de la nostra democràtica societat”.
Joan Segarra, de la mà del seu pare, entrant per primer cop al Camp Nou.

DEMÀ, AMB ELS SOCIS I AFICIONATS A BARCELONA

Demà a les 19.30 hores, Jaume Guixà es trobarà amb els socis i aficionats del FC Barcelona que ho desitgin a l’Hotel Sol Melià de Barcelona. Allà atendrà a totes les preguntes que aquests desitgin formular-li. Els mitjans de comunicació també estan convidats a la trobada.

El primer acte d’aquest tipus, realitzat el dia d’ahir a Sant Cugat del Vallés, va ser un èxit. Entre d’altres, a l’acte van estar presents diversos aficionats que han pogut contactar amb Jaume Guixà a través de Facebook i fins i tot hi va assistir aficionat suïs que ha pogut conèixer el projecte de Jaume Guixà a través dels canals 2.0 dels que el candidat disposa (web, blog, Facebook –perfil, fanpage i grup-, Twitter, canal de YouTube i Flickr).