dilluns, 29 de març del 2010

Jaume Guixà: “El portaveu del Consell Consultiu de Penyes formarà part de la Junta directiva”


El precandidat a la presidència del FC Barcelona, Jaume Guixà, es va reunir el dissabte amb els delegats del Consell Consultiu de l’àmbit 1 (Catalunya, Llevant i Balears), exposant a aquests algunes de les propostes de la seva precandidatura.

Divendres, 29 de març del 2010 – Entre les qüestions que es van tractar, els presents es van mostrar especialment interessats per una: “Si la candidatura de Jaume Guixà és l’escollida, el portaveu del Consell Consultiu de Penyes formarà part de la Junta directiva”, apuntà el precandidat, amb la condició de que “tindrà veu, però no vot, perquè entenem que les Penyes han d’estar representades a la Junta Directiva, però serà una persona que no haurà d’avalar”. Guixà explicà així que “es tractarà d’un càrrec associat al paper de la persona com a portaveu del Consell Consultiu i no un càrrec nominal, així que no l’ocuparà sempre la mateixa persona” i que “per dur-ho a terme s’hauran de modificar els estatuts”.

Durant la trobada, els membres del Consell Consultiu van compartir amb Jaume Guixà moltes de les inquietuds pròpies dels penyistes, que el precandidat va entendre a la perfecció, donat que ell també és penyista i coneix bé les problemàtiques del col•lectiu. Finalment, Jaume Guixà va matisar la importància del document ‘Penyes del segle XXI’, perquè entén que “només es tracta d’un primer esbós de les millores que s’haurien de dur a terme amb les Penyes, caldria prendre-ho com a punt de partida per elaborar un pla d’acció més complet”. Els presents van prendre nota de totes les propostes tractades durant la reunió i es van emplaçar a futures trobades.