dimecres, 24 de març del 2010

Jaume Guixà: “Vull sentir la veu dels socis i sòcies del FC Barcelona”



Dimecres, 24 de març del 2010 – El precandidat a les eleccions del FC Barcelona, Jaume Guixà, s’ha reunit aquesta tarda amb un grup de sòcies del FC Barcelona, en un berenar-tertúlia realitzat a la cafeteria La Farga. Durant la trobada, Guixà va copsar la preocupació de les sòcies del Barça pels serveis que el club ofereix a les dones.

El catedràtic va observar que "durant el partit moltes dones han de cuidar dels nens petits que entren gratis al futbol" i pensa que seria una bona opció crear "un espai pels més petits on hi hagi cuidadores, d’aquesta manera les mares podran deixar els seus fills sota la supervisió d’un adult mentre gaudeixen del partit". D’altra banda, Jaume Guixà, també va assenyalar que seria "fantàstic pel FC Barcelona recuperar un altre cop la secció femenina i que els nostres equips femenins tornessin a estar a l’èlit de l’esport, a l’alçada dels equips d’altres països d’Europa, com Alemanya".

Altres preocupacions que va detectar el precandidat van ser "la necessitat de reformar les instal·lacions en general", així com "adaptar l’estadi per a les persones que tenen problemes de mobilitat i millorar l’accessibilitat a l’estadi en dia de partit". A més a més, les sòcies presents es van mostrar d’acord amb la intenció de Jaume Guixà de mantenir el Miniestadi i van rebutjar el projecte Foster.

Amb aquest acte, Jaume Guixà segueix amb les seves trobades amb socis i sòcies, amb la intenció de reforçar el seu programa de cara a les eleccions cobrint les veritables necessitats i preocupacions de la massa social del FC Barcelona. Després de Setmana Santa realitzarà una nova trobada de socis i aficionats 2.0 a Barcelona.