dilluns, 11 de gener del 2010

Emma Gamper formarà part de la Junta de Jaume Guixà

Emma Gamper, néta del fundador del FC Barcelona, Joan Gamper, confia plenament en el projecte del catedràtic d’Organització i Direcció d’empreses, Jaume Guixà. Per això, formarà part del seu equip de cara als propers comicis a la presidència del club blaugrana. “Tinc total confiança en que el Jaume Guixà serà el nou president del FC Barcelona i retornarà al club els valors que defensava el meu avi, Joan Gamper, quan va fundar el Barça”, senyala Emma Gamper.

Per a la néta del fundador del FC Barcelona, les característiques més destacables del precandidat a les eleccions del FC Barcelona, Jaume Guixà són “la seva honorabilitat, transparència i capacitat professional”. D’altra banda, Emma Gamper destaca que “en els darrers cinc anys ha preparat silenciosament un gran projecte que em mereix una confiança absoluta”.

Finalment, Emma Gamper, que és artista i al 2008 va debutar com a escriptora en un llibre que porta per títol “De Hans Gamper a Joan Gamper: una biografia emocional” demana que l’electorat culé es volqui amb el projecte barcelonista del catedràtic: “Faig una crida a tots els socis que realment estimen el Futbol Club Barcelona per a que ens donin el seu suport i es sumin al moviment Guixà”.

Jaume Guixà es mostra satisfet amb la incorporació d’Emma Gamper: “Estic molt il·lusionat amb la incorporació de l’Emma a la nostra canidatura. Suposa una gran emoció per a qualsevol barcelonista comptar amb el llegat de Joan Gamper a les seves files i jo tinc aquest privilegi”.

1 comentari:

J ha dit...

Jaume, si em permets una pregunta: hi ha certa gent que qüestiona la catalanitat del Barça argumentant la seva universalitat. Es demana que s'hi pugui identificar més gent amb el club. Amb el tema de la globalització, la dimensió que esta prenen el club i l'obertura a nous mercats hi ha qui pensa que potser no cal que la senyera vagi mes enllà d'uns colors per fer bonic.
Això és un fet i no n'hi ha prou amb dir que si, que el Barça és un club català i tal.
Que creus que s'ha de fer, o que no faries mai, per tal que el Barça continuí engrandint la seva universalitat sense renunciar a la seva catalanitat?

Salutacions,