dilluns, 5 de maig del 2008

La inestabilitat de Laporta es reflecteix en els resultats del FC Barcelona

Després de dos anys sense guanyar cap campionat, l'equip amb més estrelles del món ha de plantejar-se el fracàs de la seva junta directiva.

Barcelona 05 de Maig de 2008. La cortina de fum que va llançar l'actual president del FC Barcelona - Joan Laporta, després de mostrar-se amb la seva cara més agressiva davant els més de 800 penystes que li han donat suport durant tot el seu mandat, no ha tapat la problemàtica d'un Barça que s'ha desplomat tot sol després dels lamentables resultats obtinguts en la Champions.
La directiva del F.C. Barcelona ha fracassat al llarg dels dos últims anys, la pèrdua de la Champions League i de la lliga espanyola 2008 són només alguns dels punts a destacar. No obstant, lo més greu és la manca d'autoritat davant dels jugadors, la inexistència d'una política esportiva clara i un model de gestió preestablert.

"Laporta ha revelat durant els últims mesos una gran inestabilitat que no tots els adeptes del Barça estem disposats a suportar. La seva actitud personal i el seu pla d'accions es reflecteixen en el descontrol que sofreix el club i en els pèssims resultats obtinguts", afirma Jaume Guixà - President de la Plataforma d'Opinió Òmnium BlauGrana.

Sobre Jaume Guixà: Catedràtic de la UPC, arquitecte tècnic i advocat. Ha dirigit empreses del sector químic i construcció. També és autor de diversos llibres especialitzats.
Casat des de fa 20 anys i pare de dos fills.
A més, la seva devoció per al Barça li ha dut a crear la Penya Milolenni de Sant Cugat, una entitat molt activa que pretén seguir i donar suport al Club.
Actualment lidera l'oposició a Joan Laporta i la seva junta directiva.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Estem molts d´acord ¡¡¡

Una forta abraçada

Visca el Barça

Manel Valdé

Anònim ha dit...

Força Jaume,

Estem tots amb tu!!
Necessitem gent seriosa i eficient per porta el nostre club.

Tens tot el meu suport,

Joan Pere
Sant Cugat

Anònim ha dit...

Jaume, Felicitat pel Blog.
Ets una persona seriosa i amb molta preparació. perfecte per porta el Barça.
Tens tot el meu suport.

Felix Puig
Barcelona

Anònim ha dit...

Hola Jaume,
Hem rebut la nota de premsa.
Estem d'acord amb lo que dius.

Esperem que arribin aviat les eleccions ja que estarem amb tu.

Felicitas pel Blog!!

Pau Oliver

Anònim ha dit...

Força Jaume,

Visca el Barça!! Visca Guixà. Tots estem amb tu!!

La teva penya Mil.lenni!!!!

Anònim ha dit...

Hola Jaume,

Buscaba la oposición de Laporta y he encntrado este Blog.
Me ha gustado tus comentarios acerca del Laporta, muchos de sus seguidores ya nos hemos cansado de su tirania.

Te dejo mi e-mail:
guillermo_bcn@hotmail.com
Guillermo Abad - Hospitalet

Vendré más veces.

Hasta pronto

Anònim ha dit...

Hola Jaume,

Vas ser un home valent, que va plantar cara al laporta, quan van fer les eleccions passades durant l'estiu. Já és hora que el nostre club tingui persones que realment l'estimi i no només el vulgui utilitzar com a trampoli per temes politics o de promoció personal. Ja has arribat molt lluny i pots aportar el teu "Know How" a aquest club que tant estimem!!


Una abraçada des de Madrid!!
Joan Pere

PD: Quan es convoquin eleccions, et recolzarem si decideixes presentar-te.

Anònim ha dit...

Fa dues temporades que els resultats han estat nuls. Els principals culpables son els jugadors i el no haver-se complert les normes de disciplina que estant establertas. D'això es culpable la persona o persones que cuitant d'aquests fets. Per mi ha estat un error treure al entrenador, molt bo i tot un senyor, que crec no ha tingut la cobertura de la Junta per poder aplicar els seus mitjans de disciplina, hi s'ha vist obligat a prendre una posició, diem "d'anar seguim com podem".
Soc contrari a una "Moció de censura", doncs això encara farà mes mal a l'Entitat en aquests moments.

Anònim ha dit...

Com altres vegades ha passat en el nostre Club, les envejas, pals a les rodes i fets com amenaças, micròfons a la sala de juntas i despatxos, robo d'ordinasors, etc., demostrent una acció premeditada de "acoso y derribo" i que fant mal a l'Entitat.
Quan els primers anys les coses ananvent be, tots contents i calladets. ¿Per quina raó s'ha produit aquest gir?...
El Sr. Laporta ha tingut acerts i errades com tot ésser humá. ¿Ha tingut la llibertat de dur la seva política o s'ha vist forçat?.

Anònim ha dit...

Si a l'inici tot va anar bé, ¿Quina ha estat la raó d'aquesta inestabilitat?... ¿Forçada per pressións de fora?... Tot fet, sigui de Junta, equips tècnics, etc., sempre es reflecteix en el rendiment del Club i també hem de contar amb l'actitud dels socis, ja que el nostre Club no ha tingut mai una afició, com l'anglesa, que estigui animant tot el partit. Ací no mes s'anima quan es juga molt be o un jugador fa una jugada de fantasía, es calla quan va normal i s'escridaça exigeradament si va malament. S'ha d'ésser equanim i no tant fred.
Els que jugant i fant els gols son els jugadors (per això cobrent)

Anònim ha dit...

Com es de seny, s'ha de buscar una sol·lució a l'estat en que es trova ara el nostre Barça, mes no te que ésser una sol·lució "traumàtica" que pugui deixar uns resentiments que puguint apareixa desprès (estariem en lo de sempre) i com el Club es dels socis, entenc que son aquest els que tenent que escollir la sol·lució que estimint millor per a la Entitat.