divendres, 23 de maig del 2008

Guixà reafirma a Catalunya Ràdio el no a la moció de censura

El catedràtic ja va fer pública la seva posició contraria a aquest procés mitjançant un comunicat enviat hores desprès de l’anunci fet pel soci Oriol Giralt


Barcelona 23 de Maig de 2008. Jaume Guixà, precandidat a la presidència del FC Barcelona a les últimes eleccions, va sortir en el Programa “El matí de Catalunya Ràdio 102.8”, presentat per al periodista Antoni Bassas. Entre altres opinions van parlar sobre l’actual moció de censura.

“Vem fer un comunicat posterior a l’anunci de la moció de censura dient que no estàvem d’acord, que no ho veiem correcte, tot i que és legal i que ho contempla l’article 49 dels estatuts del Barça. No es produeix l’estat de excepcionalitat i això pot desestabilitzar l’entitat”, va declarar Guixà.


Ara és un moment de reflexió per part de la junta directiva i prendre decisions, per si ells es veuen capaços de gestionar el nostre Barça. Com a grup opositor farem les nostres valoracions quan s’acabi tot aquest procés”, afirma el Catedràtic d’Organització d’Empreses de la Universitat Politècnica de Catalunya.



Jaume Guixà, Guixà, Jaume Guixa.