dilluns, 15 de febrer del 2010

Jaume Guixà presenta a Emma Gamper i Mercè Morales com a membres del seu equip


Barcelona, 11 de febrer de 2010. El precandidat a les eleccions del FC Barcelona, Jaume Guixà, ha presentat aquest matí al Centre Cívic Can Déu, del barri de Les Corts, a Emma Gamper, néta del fundador del FC Barcelona, i Mercè Morales, historiadora del FC Barcelona, com a nous membres del seu equip.

Emma Gamper: “Vull un Barça sense fronteres ni etiquetes” Emma Gamper, néta del fundador del club, va apostar per la internacionalització del FC Barcelona: “Vull un Barça sense fronteres, ni etiquetes, perquè els límits a l’esport no han d’existir mai”. Segons Emma Gamper, “l’esport ha de unir a les persones sota una mateixa bandera, la del respecte i la de la col·laboració per assolir un mateix objectiu”. Des d’aquest punt de vista, la néta del fundador del club va destacar que “el club ha de donar facilitats per a aquelles persones que vulguin viatjar amb l’equip, sigui a la resta d’Espanya o a l’estranger”.

Per acabar, va apuntar que està a la candidatura del Jaume “perquè ell m’accepta tal com sóc”. Per això, Emma Gamper va fer una crida “a tots els socis que realment estimen el Futbol Club Barcelona per a què ens donin el seu suport i es sumin al moviment Guixà”.

Mercè Morales: “Jaume Guixà és una persona de consens” Mercè Morales, va explicar, que des de molt petita sent els colors del FC Barcelona, ja que “quan em llevava pels matins veia el Camp Nou des de la finestra de casa”.

Durant la seva intervenció, Morales va destacar l’evolució del paper de la dona en el món del futbol: “Ara ja no és només una acompanyant, sinó que s’ha convertit en una espectadora activa”. Per això considera que “el paper de la dona a la Junta del FC Barcelona no ha de ser passiu, les dones han de tenir un paper de pes, especialment en un club en el que el 25 per cent dels socis són dones”.

De qualsevol manera, la historiadora va deixar clar que la seva presència a l’equip de Jaume Guixà “no per cobrir un quota, estem aquí perquè el Jaume ens va demanar que participessim en el seu projecte pel que som, ja que aquesta és una candidatura de persones”.

Finalment, Morales va apuntar que està a la candidatura del Jaume Guixà perquè “és l’alternativa real, ja que els altres candidats no ofereixen canvis i el Barça necessita un canvi; necessitem més democràcia i menys personalismes i el Jaume és una persona de consens que em transmet tota la confiança que un soci necessita rebre del president del seu club".

A l'acte també van estar presents la presidenta de l'Associació de Veïns Les Corts, Adela Angelet, i la vicepresidenta, Marta de Prats, que van destacar que "estan molt contents de parlar per fi amb una persona seriosa i que té present l'opinió dels veïns de Les Corts". També es van mostrar d'acord amb l'opinió del precandidat, Jaume Guixà, respecta a la requalificació de la zona del Miniestadi.